Iceman – Gentle Spice of Maidens Heritage

In Loving Memory

Iceman – Gentle Spice of Maidens Heritage

27-05-2010  –  22-04-2017

Onze Ice heeft ons op 22 april 2017 plots verlaten. Na een operatie (omdat er een maiskolf voor verstopping in zijn darm zorgde) leek hij goed op te knappen maar toch heeft onze grote lieverd het niet gered. Een buikvliesontsteking is hem fataal geworden, waardoor we op bijna 7 jarige leeftijd afscheid hebben moeten nemen van onze grote schat. Wat oneerlijk.. wat een pech.. onze enorme knokker..  forever in our hearts, always on our mind lieverd! De vader van ons allereerste nestje waarvan wij Dawny hebben gehouden. Zo bijzonder, zoveel herinneringen. Hij is bij zijn grote broer Storm maar wat missen we ons pikkie!! We houden van je schat.

Iceman is een halfbroertje van Storm. We waren zo ontzettend blij met het stabiele karakter van Storm en gingen dus op zoek naar nog een reutje van dezelfde vader en dat werd ons Iceje. En ook Ice heeft dit fijne steady karakter. Ice is als puppy bij ons komen wonen maar wij hebben hem vanaf dat hij 2.5 week oud was heel veel mogen zien en knuffelen. De band met hem, en ook met Storm en hem, is bijzonder hecht. Ice is heel lief en aanhankelijk. Op de 1 of andere manier blijft hij onze babyface terwijl hij toch echt al een volwassen reu is. Hij word blij als er een dummy tevoorschijn komt en apporteert met veel plezier. Het is een doorzetter, lukt iets niet dan blijft hij naar manieren zoeken om het toch voor elkaar te krijgen. Onze ladykiller laat zich door de teefjes vaak overhalen om toch maar weer te spelen. De meiden zijn gek op hem en hij kan ze niet weerstaan. Zijn grote liefde is Summer met wie hij samen is opgegroeid en die 3 dagen ouder is dan hem. In 2012 hebben Summer en Iceman een nestje gekregen. Uit dat nestje hebben wij Dawn aangehouden.

Gezondheidsuitslagen; Heupen HD A, Ellebogen Vrij, Geldig Oogcertificaat, Optigen PRA Clear, Myopathie Clear, EIC Clear, RD/OSD Clear, Vetgen/Kleur EEBb (Zwart, draagt Bruin).

Geboortedatum: 27-05-2010

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

STAMBOOM:

stamboom Ice website

SHOWUITSLAGEN:

Uden 23.6.2012
4e plaats uitmuntend
keurmeester: Mevr. Josette Germain

Bennekom Jachthondenshow 3.6.2012
4e plaats uitmuntend
keurmeester: Dhr. Sergio Scarpellini

Leeuwarden 9.4.2012
3e plaats uitmuntend
keurmeester: mevr. C.A.Coode

Wijchen 12.12.2011
1e plaats zeer goed
keurmeester: mevr. Mevr. E. Boerman

Maastricht 24.9.2011
uitmuntend
keurmeester: mevr.J.Rawlinson

Rotterdam 28.8.2011
1e plaats uitmuntend jeugd CAC
keurmeester: mevr. Agnes Ganami-Kertes

Gierle (B) 1.5.2011
uitmuntend
keurmeester: mevr. M.Brown

Hoogstraten (B) 27.2.2011
1e plaats veel belovend, beste puppy van het ras
keurmeester: dhr. R.Stafford

Bleiswijk 6.11.2010
1e plaats veel belovend
keurmeester: mevr. L.Johansen

Zwolle 10.10.2010
2e plaats veel belovend,
keurmeester: dhr. F.P.M. van der Linden