Over ons

Wij wonen in een klein dorpje op Goeree Overflakkee. Onze labradors wonen bij ons in huis en maken deel uit van het gezin. Onze  pups worden bij ons in huis geboren en groeien daar ook op. Rondom ons huis hebben wij volop de ruimte om met onze kanjers te wandelen, zwemmen en trainen.

hailey2. 350 x 247 website

Omdat wij fokken vanuit een passie voor het ras is het voor ons enorm belangrijk dat we in de nakomelingen van onze honden de rasstandaard: uiterlijk, karakter en werkaanleg van de labrador behouden.

Kenmerkend voor de labrador is de geweldige passie om te apporteren in combinatie met een sociaal en lief karakter. Een fijne gezinshond, een aanwinst waar je jaren met liefde voor mag zorgen en van kan genieten. Wij zullen uiterst selectief te werk  gaan als wij een  match maken tussen reu en teef. Ons doel is goed en verantwoord te fokken.

summer

Uiteraard doen wij ons uiterste best om gezonde labradors te fokken, daarom voldoen de ouder dieren waarmee wij fokken dan ook minimaal aan alle gezondheidseisen welke gesteld worden door de Labrador Kring Nederland (L.K.N.) waar wij ook lid van zijn. Onze labradors worden röntgenologisch onderzocht op H.D. en E.D. en de ogen worden gespiegeld.