Aiden – You got me Hooked of Storm’s Legacy

 

Aiden – You got me Hooked of Storm’s Legacy

Aiden is een zoon van Memphis en onze Hailey. Al geruime tijd hadden we de wens een zoon van Hailey te kunnen aanhouden. Niet alleen vinden wij Hailey prachtig en houden we van haar klassieke uiterlijk, ze heeft ook een enorme passie om te werken. We hebben gezocht naar een reu die dezelfde eigenschappen had en dat gevonden in Memphis. Onze focus qua fokken is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op het fokken van labradors die zeg maar multi purpose zijn. Mooie labradors met fijne karakters en een passie voor het werken in het veld.  In september 2017 werd onze droom werkelijkheid en werd  Aiden geboren. Over Hailey – Black Pearls of Mainhatten Ultravoilet kun je meer lezen op haar eigen pagina. De ouders van Hailey zijn Carpenny Scenario en Black Pearls of Mainhatten Pretty Bambi beidde Int. show kampioen. De moeder en oma van Hailey hebben ook beidde verschillende kwalificaties en WT certificaten behaald in het werk.

De vader van Aiden, Memphis – Drumbeat It’s Now or Never, is Int. showkampioen. Daarnaast heeft hij ook de nodige werkdiploma’s, hij heeft meerdere Workingtests en fieldtrails gelopen met goede resultaten. Recentelijk heeft hij daaraan het Zweeds Bloodtrack kampioenschap toegevoegd. Meer over Memphis kun je lezen op zijn website.

Onze Aiden is net als zijn moeder en halfzus Hope een erg mensgerichte hond. Dol op zijn roedelgenoten maar het vrouwtje is zijn alles. Het is dan ook een genot om met hem te trainen. Aiden volgt al vanaf de puppy leeftijd jachttraining en doet dit bijzonder goed. Hij is voor zijn leeftijd al heel mooi steady en heeft een enorme passie voor apporteren. Hij is leergierig en wat zeker net zo belangrijk is, hij leert ook erg snel. Omdat we het belangrijk vinden om niet teveel druk op een jonge hond te leggen zullen we wachten tot de zomer 2019 om hem in te schrijven voor zijn eerste SJP’s. Wel heeft hij recentelijk mee gedaan aan de pink workingtest en doordat hij alle dummies heeft weten binnen te halen heeft hij 1000 euro opgehaald voor het KWF. Op 10 mei mocht hij ook voor het eerst deelnemen aan een officiële WT en heeft het WT-C Certificaat hiermee verdient. Aiden is ook al een keer mee naar een show geweest en heeft toen een 2e plaats Uitmuntend gehaald. Hij is zoals ze dat noemen een ‘slow maturer’. Dit betekent dat hij tijd nodig heeft om zich qua uiterlijk volledig te ontwikkelen tot een volwassen reu die helemaal klaar en uitgezwaard is.

Aiden is in Januari van dit jaar voor het 1st vader geworden  van een nestje (Aiden x Jayden) van 7 prachtige zwarte en gele kinders. In juni is hij voor de 2e keer vader geworden van een stel prachtige pups.

Hij is gek op pups, op onze FB pagina staan leuke filmpjes waar je hem ziet genieten van zijn kinders en waar je foto’s kunt vinden van zijn prachtige pups.

https://www.facebook.com/OfStormsLegacy

20190423_165051_0001           20190423_162257_0000

2019-08-04-09-27-25

Gezondheidsuitslagen Aiden; Heupen A – Norbergwaarde 40,  Ellebogen vrij, Geldig Oog certificaat.

EIC- vrij, HNPK – vrij, PRA-prcd – vrij, CNM – vrij, Longcoat – vrij, Dilute – vrij.

Aiden vererft geel

Geboortedatum: 02-09-2017

Stamboom Aiden:

stamboom-aiden-def

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Werkuitslagen:

4 maart PWT alle dummies binnen

30 maart CDD Son en Breugel – C

10 mei WT Putten – C

26 mei CDD Heerle – C

23 juni CDD Simonshaven – B (3e plaats)

3 augustus SJP Valkenswaard – B

31 augustus 1e plaats LKN Dual Purpose wedstrijd met titel Dual Purpose Talent 2019

Dual Purpose Certificaat