Aiden – You got me Hooked of Storm’s Legacy

 

Aiden – You got me Hooked of Storm’s Legacy

Aiden is een zoon van onze Hailey. Al geruime tijd hadden we de wens een zoon van Hailey te kunnen aanhouden en eind 2017 werd deze droom werkelijkheid. Onze Aiden is net als zijn moeder en halfzus Hope een erg mensgerichte hond. Dol op zijn roedelgenoten maar het vrouwtje is zijn alles. Het is dan ook een genot om met hem te trainen. Aiden volgt al vanaf de puppy leeftijd jachttraining en doet dit bijzonder goed. Hij is voor zijn leeftijd al heel mooi steady en heeft een enorme passie voor apporteren. Hij is leergierig en leert ook erg snel. Omdat we het belangrijk vinden om niet teveel druk op een jonge hond te leggen zullen we wachten tot de zomer 2019 om hem in te schrijven voor zijn eerste SJP’s.  Aiden heeft ook al een keer mee naar een show gemogen en daar een 2e plaats Uitmuntend gehaald. Hij zal het komende half jaar meerdere malen uitkomen op diverse shows.

De vader van Aiden, Memphis – Drumbeat It’s Now or Never, is Int. showkampioen. Daarnaast heeft hij ook de nodige werkdiploma’s, hij heeft meerdere Workingtests en fieldtrails gelopen met goede resultaten. Recentelijk heeft hij daaraan het Zweeds Bloodtrack kampioenschap toegevoegd.

Gezondheidsuitslagen; Heupen A – Norbergwaarde 40,  Ellebogen vrij, Geldig Oog certificaat. EIC/HNPK/PRA/CNM vrij door ouders, in afwachting van DNA tests op zijn eigen naam.

Geboortedatum: 02-09-2017

Stamboom Aiden:

thumbnail_stamboom-aiden

 

aiden1

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.