Nieuws

31 Augustus 2019: Onze Aiden haalt de 1e plaats (van de Jonge Honden klasse) op de Dual Purpose wedstrijd van de LKN. Daarmee heeft hij de titel: Dual Purpose Talent 2019 gekregen en het Dual Purpose certificaat verdient. We zijn super trots op hem.

received_473578319863252

7 Juni 2019:

De pups van Aiden en Dawn zijn 7 juni 2019 geboren. Het zijn 4 zwarte meisjes en een geel meisje. Voor de juiste baasjes hebben wij nog een zwart en een geel meisje beschikbaar.

5 mei 2019:

Met pijn in ons hart hebben we vandaag onze Saige en Grace moeten laten uitvliegen. Door omstandigheden (o.a. het kleiner moeten gaan wonen) hebben we helaas voor een aantal van onze hondjes een nieuwe plek moeten vinden. Dit is ontzettend moeilijk voor ons en we werden echt overladen met mails van mensen die onze 2 schatten een heerlijke plek wilden bieden. En tussen al deze berichten was daar de hartverwarmende mail van Andre en Jennifer. En wat een klik was daar direct zowel met ons als tussen de meisjes en hun. Wat een vreugde geeft het ons dat deze 2 lieve mooie prinsesjes, die al vanaf hun geboorte BFF’s zijn, samen kunnen blijven en bij hun een paleisje hebben gevonden. Daarom ballonnen want wij laten onze meisjes los en ondanks het verdriet is het ook mooi want het is voor Saige en Grace een feestje om bij deze 2 kanjers verder op te mogen groeien. Een plek vol liefde, zorg, knuffels, verwennerijen en heeeeeeel veel mooie losloop wandelingen.

20190430_101531_0001

19 december 2018;

We hebben weer leuk nieuws, onze Jayden is drachtig! Halverwege januari verwachten we dus een nestje. Aiden zal dan voor het 1st papa worden, erg spannend.
Update: op 17 januari zijn Aiden en Jayden ouders geworden van 7 mooie pupperts, 4 gele en 3 zwarte. Alle pups zijn gereserveerd.

aiden-x-jayden-aankondiging-nest

11 september 2018;

Igor en Hope zijn op 7 september de trotse ouders van 3 gele en 3 zwarte pupperts geworden. Alle pups hebben een baasje.

07 Augustus 2018;

Vandaag zijn we super blij want op de echo van Hope bleek zij, zoals verwacht, inderdaad drachtig te zijn van Igor. Voor meer info over dit nestje kun je alles lezen op onze pagina -nestplanning-.

confirmed-befunky-collage-igor-en-hope-collage

30 Maart 2018;

Dawn en Dante zijn de trotse ouders van een 7-ling geworden. Er is 1 zwart kereltje, 5 zwarte dametjes en 1 geel meisje geboren. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

26 Februari 2018;

dawnxdantecollage-rand

We zijn super blij dat de echo vandaag uitwees dat Dawn drachtig is. Omdat beidde zwarte ouders geel dragend zijn, verwachten we zwarte en gele pups uit deze combinatie. Meer informatie over het te verwachtte nestje is te lezen bij het kopje onze nestjes – nest planning.

Bij interesse in een pup van 1 van deze nestjes vragen we altijd om een mail naar ons te sturen. Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij eerst even de pagina ‘ interesse in een pup’ door te nemen.

2 november 2017;

Dante heeft een maatje gekregen…our new member of the pack; Aiden-You got me Hooked of Storm’s Legacy.  Hij is een zoon van Memhis en Hailey en we zijn bijzonder blij met deze kleine kerel. Aiden heeft de werk genen van zijn paps en mams geërfd en zal daarom binnenkort beginnen met puppy jachttraining.

aiden1

14 september 2017;

Vandaag was de echo met onze Jayd en ja hoor ze is drachtig! Jayden is gedekt door Aquiles en we verwachten haar nestje rond 17 oktober. Voor meer info over de te verwachtte nestjes kun je lezen bij: onze nestjes – nest planning.

Bij interesse in een pup van Jayden en Aquiles vragen we om een mail naar ons te sturen. Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij eerst even de pagina ‘ interesse in een pup’ door te nemen.

jayd-en-kil-pups-7

04 September 2017;

De kleintjes zijn geboren. Op 31 augustus zijn Hope en Dante de trotse ouders van een 3-ling geworden, 2 dagen later op 2 september is de 3-ling van Hailey en Memphis geboren! Alle pups zijn besproken. Voor foto’s van de nestjes kun je onze openbare FB-pagina bezoeken; https://www.facebook.com/OfStormsLegacy

 

miso joy

 

aiden britt toots

 

noor

01 augustus 2017;

Vandaag is bevestigd met een echo dat moeder en dochter, Hailey en Hope, beidde drachtig zijn. Hailey is gedekt door Memphis en zal rond 4 september gaan bevallen. Hope is gedekt door Dante en haar nestje verwachten we rond 2 september. Voor meer info over de te verwachtte nestjes kun je lezen bij: onze nestjes – nest planning.

Bij interesse in een pup van 1 van deze nestjes vragen we altijd om een mail naar ons te sturen. Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij eerst even de pagina ‘ interesse in een pup’ door te nemen.

hailey-en-hope-in-de-tuin

15 april 2017;

Trots op Dante en Hope die vandaag met een mooi resultaat beidde hun B hebben gehaald op de Clubdiplomadag van de NFRV.

img_6215 img_6216

16 augustus 2016;

We zijn super blij om te mogen vertellen dat Jayden en Parker de trotse ouders zijn van een prachtige 7-ling! Alle pups zijn besproken. Voor foto’s van het nestje kunt u onze openbare FB-pagina bezoeken; https://www.facebook.com/OfStormsLegacy

jayden en parker aankondiging

8 augustus 2016;

We hebben een nieuwe aanwinst in de roedel: Saige – Pumpkin Pie of Storm’s Legacy.

Ze is een dochter van Summer en Dante en we zijn in de wolken met dit mooie pientere dametje.

BeFunkyCollagesaige4-6-8wekenklein

17 mei 2016;

Wij verwachten een zwart/geel nestje rond 8/9 Juni van Summer en Dante. Alle pups hebben een baasje.

12 maart 2016;

Dante en Hailey zijn de trotse ouders van een zwarte 7-ling geworden, alle pups zijn besproken.

11 januari 2016;

Vandaag hadden Hailey en Dante een geslaagde date.. nu 4 weken wachten op de bevestiging van de dracht via de echo.

11 november 2015;

Vandaag de heupen en ellebogen van 3 van onze kanjers laten röntgenen, Aquiles – Remember the Labs Boterbloem, Dante – Sindia’s Call for Italy en Hope – Nosey Black Pearl of Storm’s Legacy en het zag er allemaal helemaal gezond uit! Daar zijn we weer blij mee.

21 augustus 2015;

Tamas en Dawn zijn de trotse ouders geworden van 6 prachtige zwarte kanjers, alle pups zijn besproken.

22 juni 2015;

Vandaag en gisteren hebben Dawn en Tamas 2 succesvolle dates gehad!

Dawn – Tickled Pink by Ic of Storm’s Legacy is gedekt door Tamas – Lab SPB Russian Standard . Wij verwachten dat de pups zich rond 24 Augustus zullen melden. Het zal een  zwart/geel nestje worden.

Tamas x Dawn

29 april 2015; We zijn super trots op onze Tyco – Nothing but Charming of Storm’s Legacy die bij Muriel en Marcel woont. Hij heeft toen hij 3 maand oud was meegespeeld in een reclamespotje van de Dierenbescherming en staat nu met het verhaal in de Labradorpost.

Klik op deze link om het verhaal te lezen;   Tyco reclamespot Dierenbescherming

 

10 februari 2015;

Summer heeft vandaag 7 mooie gele pups op de wereld gezet. 2 dametjes en maar liefst 5 kereltjes. Alles gaat goed met mams en haar kinders. Heerlijk genieten weer!

12 januari 2015;

Vandaag de echo om de dracht van Summer – Halcyon Momo of Maidens Heritage te bevestigen. En precies zoals wij dachten is ze inderdaad dragend en zullen we rond 13 februari een geheel geel nestje verwachten van haar en Gads - Delian Anguk Gadsden. Heb je serieus interesse in een pupje uit deze combinatie stuur ons dan een mail en we zullen dan z.s.m. reageren.

gads summer puppies

17 november 2014;

Een zwarte dag, vandaag hebben we onze Storm moeten laten gaan. Het verdriet is ondraaglijk , we missen je kanjer!

4 november 2014;

Vandaag zijn de pups van Hailey en Parker geboren..wel liefst 10 mooie zwarte kinders! De verdeling is heel mooi, 5 heren en 5 dames. Door een omstandigheden is er een reutje beschikbaar gekomen. Mocht u interesse hebben in het laatste reutje van dit nestje schrijf ons dan een mail met informatie over u/gezin, werk en woonsituatie, ervaren hondeneigenaar ja/nee enz.

30 september 2014;

Vandaag hebben we een echo gemaakt om de dracht van Hailey te bevestigen..en we zijn super blij Hailey krijgt pups!

Hailey – Black Pearls of Mainhatten Ultravoilet is gedekt door Parker – Baileydale’s Nosey Parker.  Wij verwachten de pups de 1e week van November, het zal een geheel zwart nestje worden. Omdat wij verwachten dat de nakomelingen van Hailey de aanleg en passie voor de jacht van hun mams zullen erven, gaat onze voorkeur uit naar mensen die graag jachttraining – apporteersport willen gaan doen met hun Labrador. Dus heb je serieus interesse stuur ons dan een mail en we zullen dan z.s.m. reageren.

litter expected Hailey x Parker

 

21 juni 2014;

Dawn is bevallen en heeft 8 pups op de wereld gezet. 3 zwarte reuen, 2 gele reuen en 3 zwarte teefjes. Wij zijn super trots op ons meisje.

http://stormslegacydawn1.blogspot.be/

Er zijn geen pups meer beschikbaar.

19mei 2014 ;

We zijn enorm blij dat uit de echo van vandaag bleek dat onze Dawn idd drachtig is van Scooter.
Wij verwachten rond 20 Juni 2014  zwarte en gele pups van Dawn en Scooter. De pups zullen rond half Augustus naar hun nieuwe baasjes mogen vertrekken.

collage puppy love